Shëndetësi

Pija magjike që i heqë dhimbjet e shpinës, nyejve dhe këmbëve

Dhimbjet e nyejve, qafës, këmbëve, shpinës etj., janë të tmerrshme dhe shpeshherë janë rezultat i stresit, qëndrimit të dobët dhe stilit të pashëndetshëm të jetesës.Shpeshherë njerëzit kanë tendenca ta injorojnë këtë dhimbje derisa dhimbja fillon të shndërrohet në diçka më serioze, transmeton Telegrafi. Sidoqoftë, nëse veç jeni në mesin e …

Artikulli i plotë »

Pija magjike që i heqë dhimbjet e shpinës, nyejve dhe këmbëve

Dhimbjet e nyejve, qafës, këmbëve, shpinës etj., janë të tmerrshme dhe shpeshherë janë rezultat i stresit, qëndrimit të dobët dhe stilit të pashëndetshëm të jetesës. Shpeshherë njerëzit kanë tendenca ta injorojnë këtë dhimbje derisa dhimbja fillon të shndërrohet në diçka më serioze, transmeton Telegrafi. Sidoqoftë, nëse veç jeni në mesin …

Artikulli i plotë »

Mendova se ishte një tjetër gënjeshtër në internet por pasi e aplikova ato thjesht u zhdukën! Hoqi përgjithmonë…

Zakonisht, të gjitha problemet e lëkurës shfaqen kryesisht nga konsumi i tepruar i ushqimit por edhe nga ndryshimet hormonale. Ne do ju paraqesim diçka që është bërë në shtëpi dhe do t’ju ndihmojë të pastroni të gjitha njollat ​​e zeza nga fytyra juaj! Hidhini një sy të mirë! “Mendova se …

Artikulli i plotë »

Mjekët prezantojnë sesi të eliminoni të gjithë dhjamin e mëlçisë në vetëm pak ditë. Shënojeni para se të fshihet!

Dieta dhe jeta jonë janë arsyet kryesore për çështje dhe kushte të ndryshme shëndetësore. Këto dy shkaqe ndikojnë në shëndetin tuaj të përgjithshëm sidomos në mëlçinë tuaj. Mëlçia me dhjam është një gjendje shumë e zakonshme këto ditë. Dhimbja në pjesën e sipërme në anën e djathtë të stomakut, është …

Artikulli i plotë »

Lamtumirë Dentist! Ky produkt shëron menjëherë dhëmbët e prishur

Përmes një medikamenti mund të shëroni dhëmbët e prishur Disa shkencëtarë nga King’s College në Londër kanë zbuluar se medikamenti i quajtur Tideglusib, i cili u jepet pacientëve me Alzheimer aktivizon qelizat burimore në qendër të dhëmbit të dëmtuar dhe përshpejton shërimin e të çarave të vogla dhe vrimave. “Pothuajse …

Artikulli i plotë »

Sa vërtet kushton jeta? Shikoni çmimin e implantimit të çdo organi në trup

Transplantimet nuk janë të rralla vetëm për shkak të mungesës së dhuruesve të organeve, por edhe për shkak të çmimit të tyre. Kërkesat më të shtrenjta në mjekësi, pa dyshim, konsiderohen edhe transplantimet të cilat mund të kushtojnë edhe më shumë se një milion dollarë! Çmimi i transplantimit të organeve …

Artikulli i plotë »