Video

Edukatorja kineze tenton ta “ngufatë” vogëlushin, kapet nga kamerat e sigurisë (Video)

Një edukatore është filmuar duke tentuar ta “ngufat” një fëmijët të vogël, si ndëshkim që kishte kënduar derisa fëmijët tjerë po tentonin të flinin. Kamerat e sigurisë kanë filmuar momentin kur fëmija mezi arrin të marrë frymë kur edukatorja ia mbulon fytyrën me batanije, dhe në një moment shihet duke …

Artikulli i plotë »

Ai hyri në kafazin ku ishin tre Pitonët më të rrezikshëm dhe e lejoi njërin prej tyre që ta kafshonte por.. (Video)

Shumë njerëz ruajnë si kafshë shtëpiake lloje të ndryshme kafshësh të rrezikshme. Jay Brewer është njeriu i cili si kafshë shtëpiake kishte 3 Pitonë në shtëpinë e tij. Ai hyri me vetdëshirë në kafazin ku ishin tre Pitonët më të rrezikshëm dhe e lejoi njërin prej tyre që ta kafshonte …

Artikulli i plotë »