Wednesday , 12 December 2018

Kjo është fuqia e Zotit.. Tronditet bota, shikoni çfarë po ndodh në Amerikë |VIDEO|

Për shkak të stuhisë së madhe, deti ka kaluar shtratin dhe ka përfshirë gjithë qytetin, duke mbuluar rrugët dhe shkaktuar dëme të mëdha. Florida po ndjen peshën e uraganit Irma. 3,4 milionë shtëpi kanë mbetur pa energji elektrike dhe disa pjesë të Majemit janë mbuluar nga uji. Stuhia preku fillimisht tokën e ishullit Marco pranë bregut lindor të shtetit amerikan, me erëra që mbërrinin shpejtësinë 192 km/h, por që atëherë forca e saj është ulur duke e çuar në uragan të kategorisë së dytë, edhe pse rreziku nuk është i vogël. Tre vdekje të lidhura me Irmën raportohen deri tani. Shikoni videon. duke shtypur linkun e rekljamimit me poshte.

LINK

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari: