Wednesday , 12 December 2018

LAJMI FUNDIT : Nga nesër 1 prill asnjë patentë shofer nuk ka më vlerë, ja rregulli çka duhet të bëni

Për të senzibilizuar problemin me këto dokumente të Maqedonisë është inicuar një peticion nga Shkupi, ku po mbledhin nënshkrime për të kërkuar nga Berlini pranimin e patentës së shoferit të Maqedonisë.

Urim Ajdari nga Shkupi i cili jeton në Baden Wurtenberg të Gjermanisë, po ankohet për shkak të mos pranimit të lejes së vozitjes nga ana e autoriteteve gjermane. Ai në vitin 2015 ka migruar në Gjermani dhe se vetëm gjashtë muaj ka shfrytëzuar të drejtën e patentë shoferit të cilën e ka marr në Shkup.
Shtypeni linkun e rekljamimit me poshte dhe lexoni lajmit e plote..

LINK

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari: