Wednesday , 12 December 2018

Mushterinjët vijnë nga Kosova, Vajzat serbe shesin trupin e tyre për 10 Euro (Pamje)

Mushterinjët vijnë nga Kosova dhe Shqipëria: Studentet e Serbisë shesin trupin e tyre për 10 Euro (VIDEO)
Në të vërtetë, prostitucioni i të miturit lulëzon në jug të Malit të Zi, dhe është i gjërë në madhësi.
Pranë qytetit të Vranjes, vajzat e reja e shesin trupin e tyre për 10 EVRA, dhe klientët e tyre vijnë kryesisht nga Shqipëria dhe Kosova.
Shtyp në (reklam) poshtë dhe ju hapet video:

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari: