Wednesday , 12 December 2018

Nga 3 prill 2018, hyrja në Zvicër vetëm ëndërr për ata nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Serbia…

Procedurat e azilit do të përshpejtohen. Këshilli Federal miratoi disa urdhra për të shpejtuar procedurat e azilit. Ai gjithashtu specifikoi listën e vendeve të sigurta ku ben pjesë edhe Shqiperia, Kosova, Maqedonia, Serbia etj.Me këtë dëshmohet se Zvicra e shtrëngon rripin edhe me shume perballe emigrantëve sidomos atyre nga Ballkanit, per te cilet pas 3 prillit të vitit (2018) për ta shkelur këtë vend do të jetë vetëm ëndërr, njofton agjencia e lajmeve nga Zvicra.Per ta kuptuar proceduren cfar duhet te beni para se te niseni ne Zvicër shtypeni reklamen me poshte qe te hapet video ku mund ti shihni procedurat e reja…

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari: