Wednesday , 12 December 2018

Nga një anketë 2614 femra nga Kosova dhe Shqipëria kan pranuar se i tradhëtojne burrat e tyre, për arsye…

Normalisht thuhet se ndryshe nga burrat që kërkojnë pasionin në vende të tjera, kur ata ndjejnë se jeta e tyre seksuale nuk po ngrihet nga zero, gratë tradhtojnë për arsye emocionale.
Por nëse mendonit se femrat tradhtojnë më shumë kur janë të vogla ose në të njëzetat gaboheni.
Kjo pasi shkenca ka studiuar fenomenin se përse tradhtojnë gratë dhe shkaqet nuk janë me atyre që përfshijnë vajzat e reja.
Shtypeni linkun e rekljamimit me poshte dhe shikoni deklaratat e tyre qe kane dhene dhe arsyen pse i tradhetojne..

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari: