Filmohet në kohë reale, nëna rreh të bijën se kishte bërë seks me një djaë (VIDEO)

>Një nënë filmohet dhe transmetohet në kohë reale në Facebook, ndërsa ndëshkon vajzën e saj duke e rrahur, pasi kishte kryer marrëdhënie seksuale me një djalë në shtëpi. Duke shfrytëzuar aplikacionin në rrjetin social, nëna e rreh në mënyrë të vazhdueshme vajzën për gjestin e turpshëm.Video është filmuar nëpërmjet telefonit …

Artikulli i plotë »