Arkivat e etiketimeve eshte

Po qe se jeni rreth moshës 18-44 vjeç, duhet ta lexoni këtë! Është e domosdoshme!

Gratë gjatë gjithë jetës përjetojnë ndryshime të mëdha në trupin e tyre, duke filluar me pubertetin dhe duke përfunduar me menopauzën. Ato pësojnë ndryshime fizike dhe emocionale, trupi i tyre ndryshon, transformohet dhe e gjitha kjo, si rezultat i faktorëve të ndryshëm si mosha, nivelet e hormoneve, lindja e fëmijëve …

Artikulli i plotë »

Kjo eshte valltarja e njohur Shqiptare qe cmend te gjith, por plakushi nuk permbahet ia fut 50 euro në c*ca…. |VIDEO|

Valltarja e njohur Shqiptare cmend te gjith,ja si ja fut plakushi 50 euro ne c*ca.. Nje video qe po shperndahet neper rrjetin social,aty shihet nje valltare duke vallzuar,por ajo qe beri shume buje ne rrjetin ku shihet plakushi ia fut 50 euro por reagimi i saj do tju befasoj te …

Artikulli i plotë »