Wednesday , 12 December 2018

Arkivat e etiketimeve humbur

Do e martoje nje vajze me virgjinitetin e humbur? Ja si përgjigjen të rinjët shqipëtar? |VIDEO|

E virgjër apo jo? Të rinjtë shqiptarë duket se janë në kërkim të ideales. Për mikrofonin e BOOM ata shprehen se do ti kalojnë bashkëshortet e ardhshme në skaner, për të provuar virgjërinë e tyre. Ndërkohë sociologët e konsiderojnë absurd mentalitetin e të rinjve shqiptarë, të cilët pas shumë vitesh …

Artikulli i plotë »

Në çfarë moshe e kanë humbur virgjërinë vajzat e reja? Përgjigjet që do iu lënë pa fjalë (Video)

Virgjëria mbetet një temë mjaft e diskutueshme në shoqëri dhe në vendin tonë konsiderohet ende si një temë tabu. Mirëpo, duket se vende të tjera, e kanë tejkaluar këtë problem. Rasti më konkret në Amerikë, ku duket se vajzat apo djemtë nuk e kanë fare problem të tregojnë moshën e …

Artikulli i plotë »