Arkivat e etiketimeve kosova

Tronditet Kosova: Në Mushtisht ka Arritur edhe njësia Speciale e Kosoves …!!!

Banorët e Mushtishtit kanë bllokuar rrugën kryesore të fshatit për të penguar ardhjen e paralajmëruar të ish-banorëve serbë. Serbët që jetuan në këtë fshat deri në vitin 1999 kanë paralajmëruar vizitë në Mushtisht dhe kishën e këtushme ortodokse për të kryer rite fetare. Rruga e bllokuar çon drejt qedrës së …

Artikulli i plotë »