Arkivat e etiketimeve kosova

‘Kosova në SHBA ka ambasadë dhe lob të fuqishëm, Serbia e ka vështirë’

Analisti politik serb nga Uashingtoni, Obrad Kesiq, thotë se është e vështirë të dihet saktësisht shuma e parave e cila arrin për lobimin shqiptar në SHBA. “Mjetet definitivisht vijnë nga Shqipëria, përmes firmave që kryejnë punë për shtetin, e më pas financojnë bashkësitë shqiptare në Mal të Zi, Maqedoni… Mjetet …

Artikulli i plotë »

Shikoni çka i ndodh djaloshit nga Kosova qe kishte shkuar në pushime në Durrës! (Video)

Rruga e plazhit në qytetin e Durrësit si duket është kthyer në bllokadë për turistët nga Kosova. Portali i këtij qyteti, “Durreslajm.al”, ka raportuar ditëve të fundit për pengesat që po u bëhen operatorëve turistikë nga Kosova. Sipas këtij portali, të gjithë autobusët tjerë lejohen të hyjnë e të ndalojnë …

Artikulli i plotë »