Wednesday , 12 December 2018

Arkivat e etiketimeve lajmi

Lajmi Fundit: Serbia e pranon: Kosova nuk është pjesë e jona

Në shekullin XIX, kur Serbia po bënte hapat e parë për ndërtimin e aparatit shtetëror dhe emancipimin shoqëror, filluan të hartoheshin edhe hartat e para gjeografike të këtij shteti, të cilat fillimisht pasqyronin të vërteta faktike, por pjesërisht edhe mite historike. Sidoqoftë ato tregonin se serbët nuk kishin ndonjë pretendim …

Artikulli i plotë »

Lajmi fundit,asnje Shqiptar se ka pritur kete nga Vali Corleone sapo ndodhi… (VIDEO)

Valentino Corleone, i njohur si princ vali Corleone nga Gjilani, është kapur nga paparaci duke ndërruar target e veturës së tij, për të hyrë në territorin e Serbisë. Corleone është fotografuar nga paparacit duke ndërruar vet target e automjetit, beprim ky që e bëjnë të gjithë shtetasit e Kosovës meqë …

Artikulli i plotë »