Wednesday , 12 December 2018

Arkivat e etiketimeve mbytet

Tragjedi në familjen shqiptare, u mbytet fëmija në det teksa prindërit ishin në çadër!

Një fëmijë 6 vjeç, shqiptar, është mbytur pasditen e sotme në detin e Rosetos në Italinë fqinjë. Pavarësisht përpjekjeve për ta përmendur nga rojet e plazhit, personeli i ambulancës së Rosetos, dhe ndërhyrjes në vendngjarje të një helikopteri-ambulancë nga Pescara, Elidion B. ka humbur jetën. Për të zbardhur ngjarjen, po …

Artikulli i plotë »