Arkivat e etiketimeve ndodh

Kjo është fuqia e Zotit.. Tronditet bota, shikoni çfarë po ndodh në Amerikë |VIDEO|

Për shkak të stuhisë së madhe, deti ka kaluar shtratin dhe ka përfshirë gjithë qytetin, duke mbuluar rrugët dhe shkaktuar dëme të mëdha. Florida po ndjen peshën e uraganit Irma. 3,4 milionë shtëpi kanë mbetur pa energji elektrike dhe disa pjesë të Majemit janë mbuluar nga uji. Stuhia preku fillimisht …

Artikulli i plotë »