Wednesday , 12 December 2018

Arkivat e etiketimeve putinit

Lajm i madh për gjithë botën dhe Shqiptarët: E pat puna e Putinit, tani po raportohet se ai…

Dr. Can Kasapoglu është bashkëpunëtor shkencor në EDAM Center për Ekonominë dhe Studimet Politike në Stamboll. Ai është pyetur për pasojat që mund të ketë rrëzimi i një avioni ushtarak rus nga dy avionë luftarakë turq F-16. Më poshtë, intervista: Sa mund të thuhet se pritej që Turqia ta rrëzonte …

Artikulli i plotë »