Wednesday , 12 December 2018

Arkivat e etiketimeve shperndaje

Formohet Shteti i tretë shqiptar. Shpërndaje nëse iu gëzove këtij lajmi

Nesër në Hagë, Kuvendi i Çamërisë do ta shpallë Pavarësinë dhe do ta formojë Qeverinë me të gjithë resorët, përfshirë edhe atë të Mbrojtjes. Sipas kryetarit të Shoqatës Çamëria, Festim Lato, nesër do të formohet edhe Forca Mbrojtëse e shtetit çam. Sipas tij, kjo po bëhet me përkrahje ndërkombëtare. Lajmin …

Artikulli i plotë »

Presidenti Hashim Thaçi ‘dridhë’ Evropën Shpërndaje nëse pajtohesh me Presidentin.

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, në një shkrim autorial për gazetën New Europe – e cila trajton çështjet e Bashkimit Evropian, ka kërkuar nga Brukseli të mos i vendos Kosovës afate jorealiste për demarakacion, të cilat, sipas tij, më shumë i bëjnë dëm Kosovës se sa i ndihmojnë. Nga Hashim …

Artikulli i plotë »

Formohet Shteti i tretë shqiptar. Shpërndaje nëse iu gëzove këtij lajmi

Nesër në Hagë, Kuvendi i Çamërisë do ta shpallë Pavarësinë dhe do ta formojë Qeverinë me të gjithë resorët, përfshirë edhe atë të Mbrojtjes. Sipas kryetarit të Shoqatës Çamëria, Festim Lato, nesër do të formohet edhe Forca Mbrojtëse e shtetit çam. Sipas tij, kjo po bëhet me përkrahje ndërkombëtare. Lajmin …

Artikulli i plotë »