Wednesday , 12 December 2018

Arkivat e etiketimeve vajza

Kujdes nga perversat.. Ajo po flinte ne autobus, vajza ndjeu nje dore qe po i ferkonte gjoksin! E papritura ndodhi! |VIDEO|

Me kurajë të madhe, një vajzë kroate që flinte, kuptoi se një dorë ishte në gjoksin e saj. Kur dora e ngacmuesit filloi ta prekte, ajo vendosi të regjistrojë dhe të tregojë se ne çfarë situata gratë janë të ngacmuara nga dita në ditë. Vajza po udhëtonte me autobus nga …

Artikulli i plotë »

Po rrefehem “Si qau burri im italian kur më gjeti të virgjër”, vajza nga Shkodra habit me historinë e saj (Video)

Qoftë në fshat apo qytet, ende ruhet me fanatizëm koncepti i virgjërisë së vajzave. Aq sa morali gjendet pikërisht tek virgjëria. Por, kjo e fundit përbën përshtypje tek të huajt. Kështu, një vajzë shkodrane ka rrëfyer për “Shkodra News” historinë e saj në lidhje me burrin e saj italian. Historia …

Artikulli i plotë »

Rrefehet vajza shqiptare: Shefi im i ‘tërbuar’ në zyrën e policis, më tha do të bësh marredhenie me mua, ose un ty do të…. (Video)

Një vajzë e re duket se ka rënë në ‘grackën’ e mashtrimeve për një vend punë më të mirë. Ajo provokoi shefin e saj me shpresën se nëse ata lidheshin ai do t’i jepte një vend pune më të mirë, por nuk ndodhi kështu. Ja çfarë shkruan ajo, “Unë jam …

Artikulli i plotë »